Předtsavujeme: Native Handcraft

by - března 22, 2017




Jak a kdy vznikla myšlenka založit Vaši značku?
Nápad založit NATIVE Handcraft vznikl v roce 2012 v podhůří Jizerských hor. Od začátku nás fascinovala myšlenka spojení moderních technologií s přírodními materiály. A protože nic podobného jsme na trhu neviděli, rozhodli jsme se vytvořit náš vůbec první produkt: dřevěný sticker na iPhone.
Objevovaly se tvořivé tendence již během dětství/dospívání? Ovlivnila Vás v tomto směru nějakým způsobem škola?
Ani náš tým se neobejde bez kreativců, kteří k tvorbě mají velmi blízko již od dětství. Proto v našem týmu nechybí například absolvent Střední umělecké školy v Liberci. Ostatní z nás mají ale vystudovaný klasický gympl a láska k vlastní tvorbě se u nás zrodila až později.
Jaké byly začátky značky?
Úsměvné. :) Popravdě řečeno jsme dost často neměli moc představu o tom, co děláme. Ale to k začátkům prostě patří. Důležité je, že díky velké dávce entusiasmu jsme vytrvali a dotáhli prvotní myšlenku až k úspěšné realizaci.
S jakým materiálem/tématem nejraději pracujete a proč?
Asi nebude žádným překvapením, že naším oblíbeným materiálem je dřevo. Je to krásný, teplý a rozmanitý materiál, se kterým se skvěle pracuje. A samozřejmě milujeme jeho vůni!
Co je pro Vaši značku typické/specifické?
Určitě je to právě práce se dřevem. Kromě klasických dřevin máme v sortimentu i exotické dřeviny z celého světa, například olivu či padouk. Dále často vyrábíme výrobky na míru, například dřevěné kryty a stickery s vlastním motivem.
Jaký Váš produkt je pro Vás největší srdcovka?
Tak to bude určitě ten, se kterým to vše začalo - dřevěný sticker na iPhone. :)
Jaká je Vaše motivace a co nyní máte v plánu?

Naší hlavní motivací je určitě dělat to, co nás baví. NATIVE Handcraft pro nás není pouze značkou, ale především životním stylem. Baví nás trávit čas venku v přírodě a snažíme se, aby s tím náš sortiment korespondoval. V budoucnu se můžete určitě těšit na nové výrobky, mimo jiné na kožené doplňky. 

You May Also Like

0 komentářů